Athelas Sinfonietta etableredes i 1990 af en række musikere og komponister der ønskede at skabe nye muligheder for den nyeste musik. Athelas har siden været et fyrtårn for samtidsmusikken i Danmark ved at bestille og spille den nyeste musik på højeste kunstneriske niveau og Athelas grundstamme er stadig musikerne. Ensemblet modtager en økonomisk støtte fra Statens Kunstfonds projektstøtteudvalg, der dækker ca. 40% af ensemblets omkostninger til koncertvirksomheden. Den årlige omsætning er p.t. omkring 3 mill. Kr.

Da vores nuværende chef har ønsket at trække sig tilbage, søger vi en person til at lede Athelas Sinfonietta fra 1. sept. eller snarest derefter.

Med reference til bestyrelsen har du som ensemblechef det samlede ansvar for den kunstneriske linje, administration, strategi, økonomi, produktion mm.
Athelas er en dynamisk størrelse, der altid er klar til nytænkning og spændende udfordringer, så vi ser frem til at høre om dine visioner og ideer for fremtidens Sinfonietta.

I de kommende år ønsker ensemblet at have fokus på en række udviklingsområder, hvor bl.a. kan nævnes:

Økonomisk opkvalificering/fundraising
At skabe mulighed for musikeransættelser 
Samarbejdsrelationer til andre aktører indenfor samtidskunst
Internationalisering/ Udvikling at turnevirksomhed i ind- og udland
Markedsføring/publikumsudvikling

Om jobbet:

Som ensemblechef har du en bred vifte af opgaver, der spænder fra programlægning og værkbestilling over produktionsledelse, at deltage i relevante netværk, udarbejdelse af fondsansøgninger, videreudvikling af Athelas kunstneriske niveau, aftaler med dirigenter og solister, regnskabsaflæggelse osv. Der er mulighed for at supplere organisationen ved at tilknytte de nødvendige kompetencer og kvalificeret hjælp til en række funktioner som kunstnerisk udvikling, produktion, bogføring og PR.
Athelas ønsker at være en arbejdsplads, der giver hver enkelt mulighed for at udfolde sit fulde potentiale. Opgaver og ansvarsområder kan således tilpasses efter aftale mellem bestyrelsen og den kommende ensemblechef.
Personlige egenskaber og erfaringer kan opveje formelle kompetencer og kvalifikationer i forhold til nedenstående:

Baggrund inden for kulturarbejde og interesse for og kendskab til samtidsmusikken
Kendskab til organisationsudvikling og samarbejde med en bestyrelse
Erfaring med økonomistyring og fundraising
Erfaring med politisk forhandling/påvirkning
Erfaring med internationalt samarbejde

Vi tilbyder:
En omskiftelig hverdag med spændende opgaver
Til tider højt tempo og lange dage
Et givende kunstnerisk miljø
Mulighed for at udfolde alle sine kompetencer

Ansættelsen er på fuld tid og lønniveauet er 40.000 mdl. med mulighed for at forhandle en resultatløn efter en given periode. Lønnen er ikke pensionsgivende.

Spørgsmål om stillingen kan rettes til bestyrelsesformand Peter Friis på tlf. 2010 1949 eller næstformand John Frandsen på tlf. 26876226.
Ansøgningsfrist mandag 27. juni – sendes på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Samtaler forventes gennemført medio august

ATHELAS Sinfonietta Copenhagen

Østerbrogade 152, 2100 København Ø
Kontor:
Musikhuset, Vesterbrogade 59, København V
CVR: 26598125

Tilmeld nyhedsbrev

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Støttet af:

Statens Kunstfond yder driftsstøtte til Athelas Sinfonietta Copenhagen.
Athelas er endvidere støttet af en række fonde, kommunale støttegivere og andre interessenter.