D. 1. november starter Mathias Reumert i en nyoprettet stilling som programansvarlig hos Athelas.

I Athelas kommer vi i den kommende tid til at arbejde fokuseret med at skærpe den kunstneriske profil. Vi skal fortsat på højeste kunstneriske niveau præsentere et bredt udsnit af vores samtids fremmeste og mest lovende komponister. Vi vil gerne i øget omfang sætte dem i et internationalt samtidigt perspektiv. Det synes vi, at både danske komponister og vores publikum har fortjent. Og endelig håber vi, at øge vores muligheder for at gå i dialog med de mange aktører, der henvender sig, for at skabe tværæstetiske projekter sammen med Athelas.

Med dette for øje har vi ansat Mathias Reumert. Han vil fremover indgå i et løbende samarbejde med ensemblechef, Stine Nissen om at fastlægge Athelas kunstneriske linje.

Mathias Reumert har igennem 20 år sat præg på dansk og internationalt musikliv som slagtøjsvirtuos, som dirigent, og ikke mindst som leder af det anerkendte crossover ensemble, Ekkozone. I Athelas er vi glade for, at vi nu har tilknyttet Mathias Reumert og ser frem til at ensemblet vil få glæde af hans vid, netværk og brændende engagement for samtidsmusikken.

Yderligere info.
Kontakt: Stine Nissen +45 28 26 35 36