Hélène Navasse – Fløjte

NavasseHélène Navasse – Fløjte

Hélène Navasse begyndte sin professionelle karriere som solofløjtenist i det franske ny musik-ensemble Polychromie. Senere var hun assisterende solofløjtenist i Aarhus Symfoniorkester fra 1999-2005. Hélène har kandidatgrader fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Amsterdam Conservatorium samt en bachelorgrad fra CRR Boulogne i Frankrig. Hun er prisvinder i flere internationale konkurrencer samt en aktiv solist og kammermusiker med mange optrædener verden over fra USA til Japan og Island til Libanon.

Hélène Navasse har arbejdet sammen med ansete europæiske samtidsensembler som MusikFabrik, Schönberg Ensemble, Asko Ensemble, Klang Forum og Athelas Sinfonietta Copenhagen. Hélène har siden 2007 været fast medlem af Scenatet (et anerkendt eksperimenterende ensemble for kunst og musik) og ensemble Contemporánea siden 2010.


"Hélène Navasse har med stor energi, engagement og talent, uropført en lang række nye værker, og har dermed været en af de vigtigste katalysatorer for den nye eksperimenterende musik og en kæmpe inspiration for alle os komponister, der står i kø for at få vores musik opført af netop hende..."
Bent Sørensen, komponist

 

 

ATHELAS Sinfonietta Copenhagen

Østerbrogade 152, 2100 København Ø
Kontor:
Musikhuset, Vesterbrogade 59, København V
CVR: 26598125

Tilmeld nyhedsbrev

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Støttet af:

Statens Kunstfond yder driftsstøtte til Athelas Sinfonietta Copenhagen.
Athelas er endvidere støttet af en række fonde, kommunale støttegivere og andre interessenter.