Open Days Festival 2020

 

2007 Open Days Athelasdk

Open Days i Ålborg 13. september 2020

Athelas er blevet stamgæst på Open Days Festivalen i Ålborg, Nordjyllands årlige festival for den ny musik, og i 2020 er det 6. gang vi medvirker.

Som i de foregående 3 år medvirker Athelas i et pædagogisk projekt i samarbejde med MGK og pianisten Emil Gryesteen Jensen.
I løbet af weekenden indstuderer 4 af Athelas musikere et antal nyskrevne værker med de lokale MGK-studerende og fremfører værkerne ved en fælles koncert søndag d. 13. september kl. 14.00, hvor de 4 Athelas musikere supplerer programmet med værker for 1-4 instrumenter.

I år skrives der to værker til projektet af den i Hjørring bosiddende komponist Eirik Moland, der som navnet antyder stammer fra Norge, men som har boet i Danmark i mange år. Han er medlem af Dansk Komponist Forening.

Eirik Moland har skrevet flere værker for MGK-elever, så han ved hvad man kan forvente og forlange af unge talentfulde musikstuderende. Hans musik er tro mod sine rødder, og derfor præget af folkemusikken og elementer fra rock og jazz. I et mix af den moderne kompositionsmusiks eksperimenter og redskaber, skaber Eirik Moland en meget personlig tone, hvor det fortællende, humoren og de store følelser er på spil. Fra det stilfærdigt smukke til det voldsomme og til "den rene galskab”, som han selv udtrykker det.

Koncerten afholdes på Nordkraft i Ålborg.

Hvad: OpenDays festival 2020
Hvornår:  Søndag den 13. september 2019 kl. 14.00
Hvem:
 Athelas Sinfonietta & MGK Studerende på Aalborg Kulturskole
Hvor: turbinehallen, Nordkraft, Aalborg
Billetter: se http://www.opendays.dk


 
 
 

ATHELAS Sinfonietta Copenhagen

Østerbrogade 152, 2100 København Ø
Kontor:
Musikhuset, Vesterbrogade 59, København V
CVR: 26598125

Tilmeld nyhedsbrev

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Støttet af:

Statens Kunstfond yder driftsstøtte til Athelas Sinfonietta Copenhagen.
Athelas er endvidere støttet af en række fonde, kommunale støttegivere og andre interessenter.