Sæsonåbning Anders Nordentoft Portrætkoncert

 

2008 Nordentoft Athelasdk 2

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

Athelas skyder efterårssæsonen i gang Lørdag d. 26. september i KoncertKirken med en præsentation af ensemblets nye huskomponist, Anders Nordentoft.
Athelas kan i år fejre sit 30 års jubilæum og det sker bl.a. ved tilknytningen af en ny huskomponist, Anders Nordentoft, der i de kommende to år vil nyde godt af Athelas markante fremførelser af hans værker.
For godt to år siden skrev han værket "Stream" til Athelas, som vi uropførte i 2017. Nu har Nordentoft skrevet en efterfølger med titlen "Balcony", der vil få sin uropførelse ved denne koncert. Programmet fuldendes med værker fra de seneste år for forskellige besætninger. Det er planen at de to nævnte sinfonietta-værker umiddelbart efter koncerten indspilles med henblik på senere CD-udgivelse.

På programmet er desuden værkget  ”Entgegen”, som Athelas i begyndelsen af sin levetid spillede så ofte at nogen troede det var ensemblets "kendingsmelodi", samt en ny blæserkvintet og en uropførelse af et nyt klaverværk.

Athelas dirigeres denne eftermiddag af den Hollandske dirigent Robert Houssart, som ensemblet har haft en spirende samarbejde med de sidste år om blandt andet Hans Abrahamsens Schnee.

Hvad: Anders Nordentoft Portrætkoncert - Sæsonåbning
Hvor: KoncertKirken, Blågårds Plads, Nørrebro, København
Hvem: Athelas Sinfonietta & Robert Houssart

Forsalg: Billetten.dk BEMÆRK BEGRÆNSET ANTAL PLADSER PGA. COVID 19

 

 

 

 

ATHELAS Sinfonietta Copenhagen

Østerbrogade 152, 2100 København Ø
Kontor:
Musikhuset, Vesterbrogade 59, København V
CVR: 26598125

Tilmeld nyhedsbrev

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular

Støttet af:

Statens Kunstfond yder driftsstøtte til Athelas Sinfonietta Copenhagen.
Athelas er endvidere støttet af en række fonde, kommunale støttegivere og andre interessenter.