Athelas-Sinfonietta_rider

SCENE

I en traditionel opsætning for sinfonietta optræder ATHELAS med 16 musikere.

Når vi er fuldt sinfonietta skal vi som hovedregel bruge en scene med fast gulv, der er 6 meter dyb og 7 meter bred samt yderligere plads til eventuelt slagtøj og flygel. 

Mængden af slagtøj definerer pladsbehovet.  Som udgangspunkt skal du regne med, at en person på slagtøj minimum fylder 3 x 3 m.  

Vi er vant til at indgå i mange slags forestillinger og produktioner, og vi kan strække os langt. Vi er villige til at udfordre de fleste standarder for at få en koncert eller en opsætning til at lykkes.

En normal sinfoniettabesætning er (1,1,1,1/1,1,1,0/2perc., pno., hp/1,1,1,1,1). Tjek også musikerlisten for mere information.

KREDITERING

I forbindelse med et samarbejde udfærdiges en aftale om, hvordan projekter markedsføres. 

På skriftligt materiale og i forbindelse med alle optagelser krediteres vi:  ATHELAS Sinfonietta Copenhagen.

På grafisk materiale omtales ensemblet som ATHELAS eller ved anvendelse af ensemblets logo.

Tec-rider-Athelas

KRÆNKELSER & MOBNING

Kunst udfolder sig i et univers, hvor vi mennesker rykkes og udfordres: alt det menneskelige er på spil – også forførelse, kamp, fortryllelse og passion. Ydermere opstår musikken ofte i miljøer præget af hierarkier og konkurrence. Vi arbejder i et gnistrende miljø. De seneste års sager om seksuelle krænkelser og generelt dårligt arbejdsmiljø i musikbranchen bør gøre indtryk på alle i branchen.

I ATHELAS har vi åbne samtaler om, hvordan vi skal håndtere krænkelser og mobning, hvis det skulle opstå.  Vi har udpeget en række personer, der pålagt tavshedspligt er klar til at gå i dialog med den person, der har oplevet evt. krænkelser. 

Vi opfordrer til at eventuelle krænkende oplevelser meddeles enten til ensemblets ledelse, Stine Nissen eller til ensemblets bestyrelsesformand, Peter Friis. Alternativt til musikernes udvalgte repræsentanter Laszlo Molnar eller Mina Fred. Det siger sig selv at henvendelser vil blive behandlet fortroligt. Vi barsler med en whistleblowerordning.

BANK 

VAT no.: DK 26598125
Bank: Danske Bank, Nørre Afdeling, Frederiksborggade 11, DK-1360 København K

Swift-BIC: DABADKKK  IBAN: DK15 3000 4070 8042 47
Branch Code 3113 Account 407080 4247

CVR: 26598125