Direktør på Teater Aveny-T, Marianne Klint indtræder nu i ATHELAS’ bestyrelse.

Med sig i bagagen har Marianne bl.a. en fortid som direktør for Teater Momentum i Odense, teaterleder for Den Fynske Opera og administrator og souschef på Den Anden Opera.

Marianne-KLint_AThelas

En finger på tidens puls

Marianne Klint bidrager ikke blot med et stort overblik over dansk teater og tværæstetiske produktioner. Hun kommer også med en omfattende viden om alle aspekter af kulturproduktion og drift af kulturinstitutioner. Men måske allervæsentligst: Marianne Klint har en finger på tidens puls og et stærkt greb om vækstlaget i dansk teater. Netop det er vigtige parametre hos ATHELAS.

ATHELAS indgår i en lang række tværæstetiske produktioner og skal markere sig som et fyrtårn indenfor udvikling og præsentation af vor tids partiturmusik.

Årligt er ensemblet med til at præsentere en række nye operaer og sceniske produktioner, og ambitionen er gradvist at forstærke profilen som det foretrukne nationale ensemble, når der opsættes nye operaer og tværæstetiske produktioner overalt i landet.

Bestyrelsen består således af Peter Friis (formand), erhvervsrådgiver. John Frandsen organist og komponist. Marianne Klint direktør Aveny-T. Andras Olsen og Mina Fred musikrepræsentanter. Bestyrelsen har fortsat en vakant post, der forventes besat snarest.